facebook

6-річну дівчинку з Косівщини розбещували рідні брати – її передадуть в прийомну родину

Шестирічна дівчинка з Прикарпаття терпіла інцест протягом двох останніх років зі сторони своїх старших братів – 10, 14, 16 та 18 років. Про це сьогодні йтиметься на телеканалі СТБ у програмі “Один за всіх”.

Пише - джерело.

Дівчинка з села Соколівка Косівського району. 3 липня минулого року Надійка разом з двома своїми старшими братами потрапила під опіку до патронатного вихователя Юлії Таринської. Через місяць дівчинка почала відкриватися Юлії – розповіла про насильство зі сторони старших братів, пише Місто. Після цього соціальні служби почали бити на сполох, але довести в суді нічого не могли, каже Юля. На той час всі вони були неповнолітні. У студії старший хлопчик зізнався в тому, що він скоїв.

“Я не замєтіла. Я хороша мама”, – відреагувала матір дітей в студії.

Юлія Таринська розповіла передісторію та що саме відбувалося в ефірі СТБ.

За її словами, саме мати цих дітей звернулася в студію телеканалу, мовляв, в неї незаконно забрали її дітей. Жінка почала бити на сполох через те, що в січні вона не отримала соціальну допомогу ні на одного з дітей. Журналісти програми “Один за всіх” приїхали до цієї жінки з тією умовою, що служби несправедливо забрали дітей в турботливої матері, а на ділі виявилося зовсім інше.

В студії мати не каялась, вона і досі вважає себе хорошою мамою. Через два дні після зйомки, розповідає патронатна вихователька, відбувся суд, в ході якого горе-матір позбавили материнських прав.

Читайте також:  Виховує чотирьох дітей: поліція розшукала матір, яка у Тернопільській області залишила посеред вулиці немовля

Зараз відомо, що дівчинку передадуть у прийомну сім’ю, де вона буде в безпеці. Доля хлопчиків поки невідома.

“Всі ці діти в першу чергу – жертви. Вони недоглянуті, голі, босі, голодні, холодні, вони навіть не розуміють, що чинили щось погане, для них це норма. Мати цим користувалася, вона їм оформляла групу інвалідності і отримувала більше коштів. Їй було вигідно, щоб вони були недорозвинуті.

Метою звернення цієї матері до телеканалу було посадити старшого сина за ґрати, тому що хлопчик конфліктує з її співмешканцем. До того ж він вже повнолітній і на нього не будуть нараховувати соціальні виплати. А Надійку вона сподівалася повернути до себе.

Але ці діти зараз знову самі, вони мають якось виживати, це ростуть майбутні злочинці, і вони в цьому не винні, в них немає іншого майбутнього”, – розповідає Таринська.

Має Юлія Таринська також питання і до самого каналу, адже в ефірі назвали імена хлопчиків, а найстарший з них був на самій передачі. Всі вони навчаються в школі, старший – в училищі селища Кути Косівського району. Патронатна вихователька переживає, що після виходу передачі, коли їхня історія стане відомою, до дітей зміниться ставлення. Юлія Таринська вважає, що це неправильно.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: