facebook

60 мільйонів на переправу: чи відновили будівництво мосту у Франківську

60 мільйонів на завершення будівництва мосту через річку Бистриця Солотвинська в Івано-Франківську спрямувала Верховна рада. Журналісти Суспільного Карпати вирішили з’ясувати, чи розпочали роботи на будівництві переправи.

Водій Олег Головашкін розповідає, що за кермом автомобіля – приблизно п’ять років. Пів року тому проживав у мікрорайоні “Пасічна”. За його словами, щоб дістатися звідти до центру міста, доводилося стояти в кілометрових заторах. Каже, якби був ще один міст, то це б розвантажило цю частину міста.

Пише - джерело.

“Це було просто якимось випробуванням. 40 хвилин – це в найкращому випадку. А бувало, що доводилося стояти годину і більше. Мій рекорд з центру на “Пасічну” – понад дві години. Якщо там стається хоча б одна ДТП, то рух повністю паралізований. Міст є дуже перевантаженим, тому що всі з’їжджаються з об’їзної та центру. Чотири смуги для цілого району – це, мені здається, дуже мало”, – сказав Олег Головашкін.

Читайте також:  Агітація і провокація: у Івано-Франківську чоловік з ножем напав на кандидата в депутати

У четвер, 17-го вересня, у своєму онлайн-зверненні міський голова Руслан Марцінків повідомив, що Верховна Рада спрямувала 60 мільйонів на будівництво моста.

“Для нас це є дуже важливо, але це є великий виклик, тому що до кінця грудня треба виконати роботи на цю суму. Я дякую, що не зважаючи на політику та інші проблеми, Верховна Рада зробила цей важливий крок”, – зауважив Руслан Марцінків.

Журналісти Суспільного побували на місці будівництва, проте жодних робіт там не проводилося. Начальниця відділу патронатної служби Вікторія Дротянко пообіцяла, що міський голова протягом дня прокоментує процес будівництва моста. Проте з пресслужби мера так і не перетелефонували.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: