facebook

Аваков розповів, що думає про переворот під час карантину

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що ніякого “переворту” у владі не робитиме. А надзвичайний стан, каже, поки не потрібен.

Про це він заявив в інтерв’ю “Бабель”

Пише - джерело.

“Тим, хто так думає і роздмухує цю тему, можу сказати одне — ідіоти.

Я буду щасливий займатися тим, що мені подобається, а не обслуговувати товаришів, які чогось бояться, а потім просять “ось зараз врятуйте нас”. Давайте радіти, що у країні є компетентні люди. За ці якості я поважаю своїх співробітників. Але дехто думає інакше, каже: “О, с*ка, статтю написав — напевно, хоче бути президентом”. Ні, я просто виконую свою роботу так, як повинен це робити”, – сказав він.

Аваков назвав себе “одним з найбільш досвідчених членів уряду”.

Читайте також:  ВР планує запровадити індексацію розміру аліментів

“Тому можу, хочу і буду висловлюватися на будь-яку тему. А президент у нас виконує свою функцію, і у нас хороший президент. І премʼєр-міністр теж не дурень, а працьовита, адекватна людина. Тому не бійтеся перевороту. Якщо переворот буде, ми його подолаємо на користь українського народу”, – заявив керівник МВС.

“Чи можливий надзвичайний стан? Так, можливий, коли президент видасть указ, а парламент протягом 48 годин його підтримає. Наразі ми не потребуємо надзвичайного стану. Вистачає інструментів надзвичайної ситуації. Суспільство, переважно, реагує адекватно і буде реагувати ще адекватніше, коли цифри статистики, на жаль, стануть сумнішими.

Якщо введуть надзвичайний стан, він обмежує конституційне право на свободу переміщення. Після цього повинні будуть визначити розмір штрафів, що будуть співвідноситися зі статтями кримінального кодексу”, – сказав Аваков.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: