facebook

Бахматюка відправили заочно під варту

Сьогодні, 28 травня, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду задовольнила апеляційну скаргу прокурора та обрала бізнесменові з Прикарпаття Олегу Бахматюку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

“На даний час підозрюваний перебуває поза межами України, після його затримання і не пізніш як через сорок вісім годин з часу доставки підозрюваного до місця кримінального провадження буде розглянуто за його участю питання про застосування обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або його зміну на більш м’який запобіжний захід у встановленому законом порядку”, – йдеться в повідомленні пресслужби суду.

Пише - джерело.
Читайте також:  Мінфін хоче, щоб прикарпатські громади повернули кошти, які отримали на соціально-економічний розвиток

Нагадаємо, 11 листопада НАБУ затримало сімох підозрюваних у справі VAB Банку, фактичним власником якого був Бахматюк. Їм інкримінують змову з метою заволодіння 1,2 млрд грн стабілізаційного кредиту НБУ, виданого VAB Банку в жовтні 2014 року.

Для більшості фігурантів обрано запобіжні заходи. Бахматюку і Мальцеву відправлені підозри поштою, оскільки їх місцезнаходження детективам невідомо.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: