facebook

Через скарги батьків у мережі відсторонили вчительку математики ліцею №17 у Франківську

В Івано-Франківському ліцеї № 17 – скандал: батьки пожалілись на вчительку математики, яка, на їхню думку, неадекватно оцінює дітей.

Пише - джерело.

Пост на сторінці ліцею у фейсбуці написала мама одного з учнів Наталія Максимів і додала табель дитини. В учня з усіх предметів високі оцінки, тільки з алгебри та геометрії низькі бали – 2 та 3.

За її словами, через ставлення вчительки математики багатьох дітей перевели в інші школи, пишуть Версії.

“Прийшов час… Шановна дирекція школи, як ви можете прокоментувати оцінки з математики? Табель хлопчика, який до 5 класу з математики мав тверду оцінку дев’ять. Починаючи з 5-го класу оцінки просто чудові, окрім математики. І не тільки в одного учня, а майже у всіх…. Можливо, варто за період канікул задуматися, чому так відбувається, чому половина учнів переходять в інші школи, чому діти знань зовсім не отримують, хоча перша вчителька дала колосальні знання з цього предмету. Чому всі класи відмовляються від вчителя з математики, а ви ігноруєте? Чому не приймаєте жодних мір? Прізвище вчителя поки не розголошую, впевнена, що знаєте, про кого йдеться. При можливості ознайомтеся з табелями усіх учнів від 5-го по 11 клас. Надіюся, увага звернеться і будуть прийняті міри”, – йдеться в дописі.

Через скарги батьків у мережі відсторонили вчительку математики ліцею №17 у Франківську 1
У коментарях батьки відмічають, що неодноразово звертались до адміністрації навчального закладу, проте реакції на свої скарги так і не дочекались.

Читайте також:  Франківці скаржаться на роботу відомого бару

“Мене дуже тішить, що батьки нормально реагують, на відміну від дирекції школи. Коли я звернулася по допомогу до директорки, то ніяких дій, нуль. Я просила, щоб перевірили роботи з математики, натомість мене годували наступним днем, а коли прийшла по зошити, то була шокована – їх навіть ніхто не дивився. Директорка все замовчує і не дає ніяким негативним чуткам розповсюджуватися”, – пише Ольга Яремак.

В коментарях батьки також додають фото табелів інших учнів школи, де ситуація з оцінками аналогічна.

А от в дітей, яких батьки перевели в інші школи, ситуація з оцінками покращується майже одразу.

Після публічного розголосу на ситуацію відреагувала директор школи.

“Дуже прикро. Адміністрація, звичайно, проаналізувала ситуацію, і заходи будуть вжиті. Надалі вчителя буде змінено, запропоновано позачергову атестацію.

Нагадуємо батькам, що відповідно до Закону України “Про освіту” ви є учасниками освітнього процесу, маєте право захищати інтереси здобувачів освіти і сприяти виконанню дитиною освітньої програми та досягненню дитиною передбачуваних нею результатів навчання. Переконана, що тільки взаєморозуміння, компетентність, об’єктивність, елементарна загальна культура, толерантність мають керувати нашими вчинками”, – написала директор ліцею Дарія Новікова.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: