facebook

Чоловік рік тримав дружину в туалеті

Поліція звільнила 33-річну жінку, яка понад рік сиділа в неволі в туалеті власного дому на даху в індійському місті Паніпат. Її закривав чоловік.

Жінка дуже виснажена. Провів рятувальну операцію відділ захисту жінок і заборони дитячих шлюбів. Перед звільненням бранка нічого не їла кілька днів. Про це пише британська The Independent.

Пише - джерело.

“Я отримала конфіденційну інформацію, що жінку замикають у туалеті більше року”, – сказала офіцер Раджні Гупта.

Чоловіка заарештували за звинуваченням у домашньому насильстві та незаконному утриманні в неволі. Але він практично одразу вийшов під заставу. Відкинув звинувачення, сказавши, що дружина психічно неврівноважена.

Читайте також:  24 лютого «Живе ТБ» проведе 12-годинний молитовний марафон: Глава УГКЦ запрошує до участі

“Раніше я просив її бути на вулиці, але вона сама пішла сидіти в туалеті. Ми відвезли її до лікарів, але її стан не покращився”, – сказав він.

Співробітники поліції не виявили ніяких медичних доказів, що підтверджують слова чоловіка.

“Каже, вона психічно неврівноважена, але не можемо це підтвердити. Сім’я досі не надала жодних медичних записів. Слідчі відправлять звільнену на медичне обстеження. Проте, якщо когось замкнути в туалеті на понад рік, то це обов’язково позначиться на психічному здоров’ї. Також намагаємося з’ясувати, чому діти не підняли тривогу чи не поскаржилися на поведінку батька іншим членам сім’ї, будь-якому органу”, – сказала Гупта.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: