facebook

Чому чоловіки заводять інші стосунки, маючи кохану дружину

Для такого кроку у чоловіка зазвичай є вагомі причини.

Пише - джерело.

Чому чоловіки заводять коханок і як зрозуміти що це сталося? Чому навіть зраджуючи дружинам, чоловіки не йдуть до коханок? Якщо чоловік зраджує, чи означає це, що він більше не кохає? Які головні причини чоловічої невірності? Спробуємо розібратися у цих питаннях, інформує Ukr.Media.

Деякі психологи запевняють: навіть той чоловік, який кохає свою дружину, здатний на зраду і паралельні стосунки.

Що спонукає чоловіка завести нові стосунки

У душі — він маленький хлопчик

Невірний чоловік не відчуває докорів сумління, йому приємно утримувати відразу двох жінок, так він почувається справжнім самцем, героєм-коханцем.

Але справа не лише у тому, що він добре забезпечений. Чоловіки заводять коханок незалежно від зарплати. І справа тут зовсім не у природній полігамності або підвищеному лібідо, інакше б вірних чоловіків взагалі не існувало. Уся справа у низькій самооцінці.

Чоловіки, які кохають дружин, але все одно заводять коханок є психологічно незрілими і слабкими. Саме тому вони і не кидають дружин — ті дають їм відчуття впевненості та стабільності. А ще наявність декількох жінок водночас підвищують їх думку про себе.

“Я — чоловік! Я — самець! Я — переможець!” — думає невірний чоловік. І це працює.

Коханка — як батарейка

А ще такі чоловіки мають недолік внутрішньої енергії, тому їм, як вампірам, завжди потрібна “свіжа кров”, додаткове підживлення. Для цього і знаходяться додаткові жінки, вони є моральною “батарейкою”.

Якщо запитати у коханки про те, що не так з дружиною її коханця, то часто можна отримати відповідь: “Вона дуже гарна, приємна жінка і справа тут зовсім не у ній”. І дійсно: доглянутим красуням теж зраджують!

Втеча від проблем

Ще однією причиною, через яку чоловіки заводять коханок, є страх і небажання вирішувати проблеми у родині. Деяким з них легше піти з домівки на кілька днів і відпочити у обіймах іншої жінки, ніж по-дорослому обговорити якісь важливі питання. З коханкою не потрібно думати про батьківські збори, купівлю нового холодильника та інші прозаїчні справи. Коханка — це свято і безтурботність, фонтан емоцій, нехай навіть на кілька днів. І хоча домашні турботи нікуди не зникають, завдяки втечі до коханки, їх рішення можна відкласти на невизначений термін. Зручно!

Невміння домовлятися

Вагомою причиною чоловічих зрад є неможливість домовитися.

Не вдається порозумітися і найголовніше — немає розуміння з боку партнерки. Чоловіка не влаштовує зовнішній вигляд дружини, але він не може про це сказати вголос, оскільки це супроводжується жіночими образами, сльозами і негативізмом.

Відсутність інтимних стосунків у родині

Обговорення наявних проблем в інтимному житті у родинах зазвичай не відбувається. Жінки дедалі більше скаржаться на відсутність уваги з боку чоловіка. І усі ці замовчування призводять до того, що пари живуть як сусіди.

Є все — спільний побут, виховання дітей, відпустки, свята, покупка холодильника…, але відсутні інтимні стосунки між чоловіком і дружиною.

Читайте також:  У вагітної жінки з міського пологового діагностували COVID-19

А це означає, що немає і флірту. Немає тяжіння одне до одного. Згодом зникає і ласка, і доброта. Залишаються лише зобов’язання, любов до людини, до дружини, до матері своїх дітей. Лише кохання до жінки зникає.

Бажання отримати те, чого не дає дружина

Зазвичай, новий чоловічий інтерес з’являється на роботі. Він навіть нічого не шукає. Вона сама активна, товариська і дуже життєрадісна. Вона завжди у гарному настрої, у неї горять очі. Вона фліртує з ним. Сама. Натякає, гарно виглядає, намагається йому сподобається — робить те, про що дружина за побутовими проблемами забуває. І, звичайно, він не може не помітити її життєрадісного ставлення до життя, вона як ковток повітря. Вона інша. І її так мало у житті, що можна вигадати про неї багато, і себе можна продемонструвати лише з того боку, з якого захочеться. І ось вже цей роман з двох неіснуючих персонажів розвивається досить швидко.

Незабаром він розповідає своїй коханці, наскільки вдома “все складно, і ми не маємо інтимних стосунків з дружиною. І живемо просто заради дітей!”. А потім він приходить додому і розуміє, що лише тут він справжній. І лише тут, поруч з дружиною, він може спокійно розслабитися і просто жити. Нічого нікому не доказуючи. Адже дружина така рідна і близька. А коханка — це нескінченний біг з перешкодами.

Від яких жінок чоловіки не йдуть до коханок?

Від жінок, які щиро люблять себе і не порівнюють себе з іншими. “Я чудова у будь-якій вазі, у будь-якому одязі і я унікальна!”.
Від жінок, яким цікаво жити. З ними можна розмовляти про що завгодно, з ними ніколи не нудно, у них багато захоплень, вони постійно вчаться, розвиваються, а не “заглядають чоловікові до рота”.
Від тих, які не чекають на появу принца на білому коні та щастя, яке незабаром впаде з неба, а завжди проявляють ініціативу: у стосунках, на роботі, у спілкуванні з людьми.
Від жінок, які не намагаються змагатися з чоловіками і у родині займаються лише жіночими справами. Чоловікам подобається, коли їм дають можливість відчути себе господарем вдома, а не вкручують лампочки і забивають цвяхи замість нього.
Що робити, якщо ви потрапили у таку ситуацію:

Дружині варто терміново зайнятися собою. Вийдіть з побутових обов’язків. Поміняйте все на 180 градусів. Посміхайтеся і припиніть його контролювати. Живіть так, щоб він хвилювався більше про те, де ви проводите вечори.
Коханка має зрозуміти, що її коханий чужий чоловік зовсім не той, яким намагається здаватися. Він ввечері лежить на дивані. І він не настільки романтичний, яким він є під час ваших зустрічей.
Чоловік має нарешті стати дорослим. Дружина і коханка — це перша ознака незрілої особистості. По-перше, це незручно. А по-друге, ви ніде не відчуваєте себе по-справжньому щасливим. Розберіться у своїх почуттях. І залишайтеся там, де ви можете бути собою. Де вас кохають будь-яким і завжди чекають.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: