facebook

COVID-19 в Івано-Франківську: вперше тестували пацієнтів в міському пологовому

В медичних закладах Івано-Франківська розпочали робити експрес-тести людям з підозрою на коронавірус та пацієнтам з пневмонією.

Як розповів Руслан Марцінків, в обласній інфекційній лікарні перебуває 66 пацієнтів, 36 з них мешканці Івано-Франківська. В обласному диспансері на вул. Франка – 12 пацієнтів з пневмоніями і в трьох позитивний результат. Також у ЦМКЛ сьогодні зробили 35 експрес-тестів, зокрема 3 пацієнтам, які перебувають в реанімації тести робили двічі, адже у них важка форма пневмонії. Обидва зразки тестів показали позитивний результат, пишуть Версії.

Пише - джерело.

Проте, в лікарні очікують на результати з лабораторії. Загалом в ЦМКЛ є 6 позитивних результатів експрес-тестів. В МКЛ №1 ми зробили 10 тестів, з них 4 позитивні. На жаль двоє пацієнтів у реанімації, проте стан одного пацієнта покращується. один вже йде на поправку. Ці тести також передадуть в лабораторію.

Читайте також:  На донорській акції франківці здали 19 літрів крові за день (ФОТО)

«Вперше тестували пацієнтів в міському пологовому. В однієї жінки тест показав негативний результат. Це хороша новина», – сказав міський голова.

В міській дитячій клінічній лікарні в пацієнтів легка форма і нема потреби робити тест. Окрім хворих на пневмонію експрес-тести зробили і деяким лікарям. На щастя, коронавірусної інфекції не виявили ні в кого.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: