facebook

Держпраці попереджає франківських підприємців про шахраїв, які від імені інспеції вимагають хабарі

Держпраці в Івано-Франківській області отримала повідомлення від підприємців, які розповіли, що їм від імені посадових осіб управління, телефонують невідомі.

Пише - джерело.

Вони представляються посадовими особами управління Держпраці
та пропонують за хабар допомогти керівнику підприємства з вирішенням питань щодо проведення перевірок.

Зловмисники телефонували, зокрема, з таких номерів: +38 066 074 07 64, +38 066 925 29 89 та інших.

У разі якщо підприємець відмовився від «допомоги», шахраї залякують перевірками щодо додержання законодавства з питань охорони праці, інфомру пресслужба Управління Держпраці в області.

Також невідомі, нібито від імені посадових осіб Управління, надсилають повідомлення підприємцям з вимогою здійснити перерахування коштів на банківські картки № 5168757362313282, відкриту у Приватбанку на ім’я Ніконова Л.П.

Читайте також:  У Франківську ціна на транспортування газу одна з найвищих в Україні – з липня виросте ще

Управління Держпраці в Івано-Франківській області наголошує, що керівництво та посадові особи Держпраці не звертаються до підприємців з «вимогами» і «проханнями», а при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог законодавства.

Підприємців до яких звертаються такі шахраї, або у випадку виникнення будь-якої іншої підозри, просять невідкладно повідомляти Управління Держпраці в Івано-Франківській області за телефоном 0342-78-69-21 або особисто за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності 67.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: