facebook

Для допомоги прикарпатцям залучили ще чотири гелікоптери

Для надання допомоги людям, які постраждали від стихії, на Прикарпаття передислокували чотири гелікоптери, – повідомили в управлінні з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

“24.06.2020 здійснено передислокацію з аеропорту Жуляни міста Київ до міста Івано-Франківськ двох гелікоптерів ДСНС України, двох гелікоптерів МІ-8 Національної гвардії України”, – йдеться в повідомленні.

Пише - джерело.

Станом на ранок 25-го червня із відрізаних стихією ділянок Верховинського району гелікоптерами переправлено три жінки, з них дві породіллі, три малолітні дитини та одного чоловіка.

Гелікоптерами ДСНС до жителів Верховинського району доставлено дві з половиною тисячі кілограмів продуктів. Загалом, для мешканців районів, де відсутнє транспортне сполучення, доставлено майже чотири тисячі кілограмів продуктів та 1000 літрів питної води.

Читайте також:  Що потрібно українцям в обсервації, перерахували в Червоному Хресті

Що відомо
Для ліквідації наслідків повені на Франківщину прибула гірська рота спеціального призначення.
Через паводок на Прикарпатті рятувальники везли породілю до медиків на гелікоптері. Вагітна знаходилась в урочищі Роги Верховинського району.
Половина найдовшого в Україні села Микуличин Івано-Франківської області може зникнути через зсуви ґрунту.
Жителі “відрізаного” повенями села Довге, що на Прикарпатті, впродовж доби перебували без хліба та питної води. Переважно, вони сидять на горищах своїх затоплених будинків.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: