facebook

До уваги прикарпатців: вже за 10 днів “Укрзалізниця” відновить свою роботу

Укрзалізниця готова до відновлення пасажирських перевезень. Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій під час інспекційного огляду станції “Київ-Пасажирський” вчора, 21 травня.

“ВЖЕ З 1 ЧЕРВНЯ УКРАЇНА РОЗПОЧНЕ ПЕРШІ ПАСАЖИРСЬКІ ЗАЛІЗНИЧНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ У ДАЛЕКОМУ СПОЛУЧЕННІ. КАРАНТИН ДАВ ЧАС, ЩОБ ПІДГОТУВАТИСЯ ДО ПРИЙОМУ ПАСАЖИРІВ. НА СТАНЦІЇ “КИЇВ-ПАСАЖИРСЬКИЙ” ВЖЕ ДЕМОНТОВАНО МАФИ, ВСТАНОВЛЕНО СУЧАСНУ СИСТЕМУ ВІДЕОНАГЛЯДУ, ПОВНІСТЮ ВІДРЕМОНТОВАНО ПРИМІСЬКИЙ ВОКЗАЛ”, – ВІДМІТИВ МІНІСТР.

Пише - джерело.

На вокзалах станції “Київ-Пасажирський” посилено заходи безпеки та встановлено нову систему відеонагляду – 22 камери, що мають функцію розпізнавання обличчя. Це допоможе попередити крадіжки, а також дасть можливість правоохоронним органам відстежувати правопорушників, які пересуваються поїздами. Під час інспекційного огляду станції Міністр наголосив на необхідності встановлення таких систем і на приміському вокзалі.

Читайте також:  З 31 серпня громадський транспорт Франківська працюватиме в режимі спецперевезень

Наразі інформації про відновлені маршрути немає. Недоступна функція покупки квитків і на сайті Укрзалізниці, пише “Галка”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: