facebook

Дослідження останків найдавнішого жителя Америки здивувало вчених

Археологи виявляли заливи одного з найдавніших відвідувачів Мексики під підводними печерами давнього міста цивілізували майбутні тулуми. Знахідка віком 9,9 тис. Люди дозволяють допустити, що в даному північному Америці проживають у двох різних групах людей.

Пише - джерело.

Скелет належав жінці. На ній черепі збереглися пошкодження, що вказують на удар важливих предметів. Також наявні деформації від бактеріальної небезпеки, передаються “Урядовим кур’єром”.

Дослідники припускають, що її вигнали з племінної групи та вбили в печери чи залишилися там. Визначте, що форма її черепа збільшилась із 9 різних скелетів із Тулуму: середньої за шириною, із великими віліями та плоскім лобом. На зубах був карієс, іменірно, вживали її з великим потоком цукру.

Читайте також:  У США в пожежі у власному будинку загинули батько і двоє синів: причиною могла стати різдвяна ялинка

Таємниця перебуває в тому, що залишилися люди, знайдені в інших регіонах Америки, що виявилися від тулумських. Малі довгі й вузькі черепи зібралися, але здорові зуби – вживали тверду їжу.

Також виступили представниками, які в останні часи в Америці проживали 2 окремих групи людей. Або вони залишилися на континенті окремо, або “тулумці” відступили від сталої популяції та еволюціонували інші умови.

“Історія розселення Америки представляє все складне життя. Більше того, вона переходила у більшу частину часу, нижчу кількість досі”, – розповіли археологи.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: