facebook

ДТП у Франківську: кермувальник, який врізався у патрульний Prius, був п’яним

Як повідомлялось раніше, вчора, 14 березня, близько 17:30 год в середмісті Івано-Франківська водій автомобіля, не дотримавшись дистанції, зіткнувся з автівкою патрульної поліції.

У патрульній поліції Фіртці повідомили, що на вулиці Незалежності екіпаж патрульних зупинився перед переходом, пропускаючи пішоходів.

Пише - джерело.

“ДТП без потерпілих вулиця Незалежності, 45. Водій 1986 року народження, керуючи транспортним засобом Фіат Скудо допустив зіткнення зі службовим авто Тойота пріус. У даного водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння, результат 1.31 проміле.”, – розповіла речниця патрульної поліції Христина Мриглід.

На водія складено протокол за Ст. 124 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). Тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Читайте також:  Стрілянина у Франківську: в поліції розповіли подробиці

А також за Ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). Передбачає накладення штрафу на водіїв у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік і на інших осіб – накладення штрафу в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: