facebook

Фонд гарантування вкладів виставив на продаж майно банку прикарпатського олігарха Бахматюка

У четвер, 16 січня 2020 року, відбудеться аукціон з продажу пулу активів ПАТ «ВіЕйБі БАНК», що складається зі 113 кредитів та 3 позицій дебіторської заборгованості 61 юридичної особи – підприємств агропромислової галузі, 59 з яких діючі.

Пише - джерело.

90 кредитів знаходяться у заставі НБУ, інформують у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб, передає Фіртка.

“До лоту зібрані активи, що попередньо виставлялись на індивідуальні торги, але не були викуплені.  Усі активи пов’язані з одним акціонером”, – йдеться у повідомленні.

Бенефіціарним власником “ВіЕйБі банку” був франківець Олег Бахматюк, якого 22 листопада 2019 року МВС оголосило у розшук.

Цей пул уже брав участь в аукціоні ProZorro.Продажі, але не знайшов свого покупця.

Початкова ціна лоту – 5 858,95 млн грн. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону на майданчику ТОВ «Фьост Файненшіал Нетворк Юкрейн» (FFN).

У забезпеченні за кредитними договорами, зокрема:

– санаторій-профілакторій та обслуговуючі будівлі в Івано-Франківській області (загальна площа – 5 001 кв. м, сума забезпечення за договором – 443,5 млн грн);

Читайте також:  82% українських пенсіонерів отримують пенсію нижче прожиткового мінімуму

– майновий комплекс (АПК з супутніми об’єктами, площа – 10 399 кв. м, сума забезпечення – 335,3 млн грн), майновий комплекс (площа – 2 783 кв. м, сума забезпечення – 71,5 млн грн), виробнича база (площа – 768,7 кв. м, сума забезпечення – 19,2 млн грн) в Івано-Франківській області;

– комерційна нерухомість площею 22 893 кв. м в Черкаській області (сума забезпечення – 81,9 млн грн);

– цілісний майновий комплекс загальною площею 29 230 кв. м в Івано-Франківській області (сума забезпечення – 39,4 млн грн);

– кондитерський цех площею 580 кв. м в Івано-Франківській області (сума забезпечення – 27,9 млн грн).

Умови участі в аукціоні на сайті організатора торгів www.ffncorp.com. Ознайомитися із матеріалами кредитних справ, що увійшли до складу пулу, потенційні інвестори можуть через веб-сторінку www.ffncorp.com  для зареєстрованих учасників торгів (аукціону) та у кімнаті даних банку.

Детальніша інформація про лот (#UKR-2020-02) з описом кредитних угод та переданого забезпечення міститься у публічному паспорті активу на Інформаційному порталі Фонду гарантування torgi.fg.gov.ua за посиланням.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: