facebook

Гончарук на брифінгу відмовився відповідати на запитання

Укравтодор підписав угоду щодо відновлення будівництва Запорізького мосту. Про це на брифінгу за підсумками засідання уряду повідомив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, додавши, що на жодні питання на брифінгу відповідати не буде, передає кореспондент УНН.

Пише - джерело.

“Сьогодні ми вас запросили для того, щоб ви були присутні під час підписання важливої угоди. Вона важлива і символічна, знов таки, через корупцію. Є такий об’єкт в Україні, один з стратегічних об’єктів інфраструктури в Україні — це Запорізький міст. Запоріжжя — велике місто, там зараз є певні проблеми з трафіком, з тим, щоб переходити Дніпро — там є гребля, де є навіть небезпека, якщо її неправильно експлуатувати, що там через певний період часу вона буде обмежена”, — сказав Гончарук.

З його слів, за оцінками експертів, якщо не побудувати новий міст і не відремонтувати існуючий, можливий транспортний колапс.

“Нарешті ми можемо констатувати факт, що там зараз відновиться будівництво. Хочу запросити представників компанії “Онур“ і “Укравтодору“ до підписання відповідних документів”,
— додав Прем’єр.

Читайте також:  Розширили види діяльності, що можуть працювати під час карантину

Представник однієї з компаній додав, що сподівається, що роботи розпочнуться вже наступного тижня, будівництво триватиме два роки.

Після підписання документів Прем’єр повідомив журналістам, що не буде відповідати на жодні запитання, та залишив приміщення, де проводився брифінг.

“Зараз ми не будемо відповідати на жодні запитання”, – сказав Гончарук.

Як повідомляв УНН, народній депутат із фракції “Слуга народу” Олександр Дубінський раніше сьогодні повідомив, що прем’єр-міністр Олексій Гончарук написав заяву про відставку.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: