facebook

Гончарук пояснив приховування інформації про місця розташування евакуйованих з Китаю українців

В уряді пояснили, чому місця розташування евакуйованих українців з Китаю приховували.

Пише - джерело.


Про це повідомляє РБК-Україна.

За словами прем’єр-міністра Олексія Гончарука, обмеження інформації було необхідне для уникнення провокацій та з міркувань безпеки.

«З міркувань безпеки ми, звичайно обмежили інформацію. Адже не хотіли щоб виникали зайві провокацій. Щоб цим міг скористатись хтось на шкоду нашим громадянам. Ми знаємо, що Україна досі перебуває фактично в стані війни. І ззовні, і з середини країни є багато сил, які хочуть зашкодити, використати цю складну операцію для провокацій. Тому з міркувань безпеки було прийнято таке рішення», — заявив Гончарук.

Читайте також:  Гончарук поїхав до США вирішувати "важливі для України питання"

В Україну прибули 72 евакуйованих з Уханя особи (45 громадян України і 27 іноземців — громадяни Аргентини, Еквадору, Домініканської Республіки, Сальвадору, Коста-Рики, Чорногорії, Панами та Ізраїлю).

У Полтавській області з ранку 20 лютого розпочалися протести: місцеві жителі в паніці. Вони блокували дороги, щоб не пустити евакуйованих в підготовлений для них санаторій в Нових Санжарах. Під час розблокування дороги сталися зіткнення з правоохоронцями. У санаторію почали палити багаття з дров і шин.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: