facebook

Гуляти можна, алкоголь і шашлики – заборонені, – Марцінків

В області офіційно є 46 випадків, з них 3 – летальні. У обласній інфекційній лікарні сьогодні 110 пацієнтів, з них 39 – мешканці Франківська, 2 мешканці Чукалівки та 4 – Чернієва. Державна лабораторія підтвердила наразі 17 випадків Covid-19 у франківців.

Про це у вівторок, 31 березня, повідомив у традиційному прямому включенні міський голова Руслан Марцінків, пише “Репортер”.

Пише - джерело.

“На сьогодні 172 пацієнта, що перебувають у наших стаціонарах пройшли тестування. З них позитивних результатів – 69. Очікуємо тепер результати лабораторії. Очікуємо, що запрацює лабораторія на базі санстанції і ми зможемо більш оперативно отримувати ПЛР-тести”, – говорить Марцінків.

Щодо обмежень, які ввели у місті, міський голова додає, що з 1 квітня обмежено користування дитячими майданчиками. Але це не забороняє прогулянки. Радить шукати інші місця.

Читайте також:  “Слуга народу” планує висунути франківчанина Вірастюка кандидатом у депутати

“В суботу і неділю ми бачили, яка кількість людей відпочивала без дотримання будь-яких заходів і збирання більше, – каже Руслан Марцінків. – То тут вже йдеться про заборону. На території Франківської ОТГ заборонено розпивати алкоголь і розводити багаття в громадських місцях. Поліція буде на це реагувати від завтра”.

Нагадаємо, поліція має право складати адміністративні протоколи (штраф – від 17 до 34 тис. грн) за порушення протиепідемічних заходів. Крім того, загалом в Україні розпалювати багаття у лісах і парках заборонено чинним законодавством, штраф становить від 340 до 1 360 грн.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: