facebook

Хотіли захиститися від коронавірусу: двох франківців “кинули” на 26 тисяч гривень

Поліцейські розшукують шахраїв, які обдурили прикарпатців при покупці індивідуальних засобів захисту від вірусу.

Пише - джерело.

За минулі вихідні жертвами таких шахраїв стали двоє жителів Івано-Франківська. Не подумавши, вони перерахували псевдо-продавцям одразу усю вартість товару, а не отримавши покупки, зрозуміли, що їх обдурили та звернулись в поліцію, інформує Галка з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

Так, в Івано-Франківський відділ поліції із заявою звернувся 35-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що перерахував понад 11 тисяч гривень на купівлю антисептичних засобів і медичних масок, але так і товар не отримав.

Цього ж дня 32-річний франківець замовив через мережу Інтернет індивідуальні засоби захисту від вірусу. Потерпілий перерахував продавцю 15 000 гривень на банківську картку, після чого зв’язок з продавцем обірвався.

Читайте також:  Авіакомпанії через коронавірус почали забороняти алкоголь на борту

За фактами шахрайства відкриті кримінальні провадження за ст. 190 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів і притягнення їх до відповідальності.

Шановні громадяни! Поліція вкотре нагадує: замовляючи товар у мережі інтернет, ніколи не здійснюйте передоплати, сплачуйте за товар лише після його отримання. Пам’ятайте, запорука вашої безпеки – це уважність та пильність.

Якщо Ви запідозрили, що Вас намагаються ошукати, одразу повідомляйте в поліцію за телефоном «102».

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: