facebook

Італія стала головним епіцентром коронавірусу в Європі (ОНОВЛЕНО)

Кількість підтверджених випадків коронавірусу в Італії продовжує зростати. Кількість загиблих у результаті спалаху коронавірусу у понеділок, 24 лютого, зросла до шести людей. Інфікованими залишаються 224 осіб.

Пише - джерело.

Третя людина померла в італійському місті Кремона, яке знаходиться в регіоні Ломбардія.

У комуні Во, епіцентрі поширення коронавірусу у регіоні Венето, сьогодні починає працювати системи реєстрації в’їзду-виїзду. Це один із заходів стримування ризику зараження. На під’їзних дорогах до комуни буде створено вісім пропускних пунктів, які контролюватимуть армія та співробітники правоохоронних органів.

Через коронавірус влада закриває університети в регіонах Ломбардія, Венето, Емілія-Романья, а також у П’ємонті. Також скасовуються масові заходи, які супроводжуються великим скупченням людей — католицькі меси, футбольні матчі та інші спортивні змагання.

Читайте також:  Розшукують 13-річну коломиянку, що пішла до школи і не повернулася

Міланський оперний театр Ла Скала оголосив про призупинення роботи на невизначений час через спалах захворювання.

Італійський модельєр Джорджіо Армані заявив, що спалах коронавірусу змусив його скасувати свій показ в Мілані. Через спалах захворюваності влада регіону Венето достроково скасувала карнавал у Венеції.

Останньою жертвою стала жінка у Ломбардії, яку було госпіталізовано в Брешії з муніципалітету Крема. Вона страждала на онкологічне захворювання.

Жінка стала п’ятою жертвою вірусу у Ломбардії. Ще одна людина померла у Венето. Усі загиблі в Італії – літні люди, які мали проблеми зі здоров’ям.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: