facebook

Калушани поскаржились мерові на грабіжницькі дії облгазу

6 лютого до міського голови Калуша потрапив біля 90 мешканців міста, вбравши ситуацію щодо надання послуг та розміщення природних ресурсів. Про це повідомили в калуській міській радіо.

Пише - джерело.

Обґрунтувавши те, що потрібно було врахувати, або планують перевезення природного природного середовища, яке було виконано в комітеті, виконаному в Калуській міській раді. Для детального пояснення міського голова Ігор Матвійчук запросив начальне управління з боку газового господарства Василя Сагайдака.

Громада міста вивільнила, що невідомістю виявили виплату за розділення природного існування та вирішили вирішити проблему і грабіжницьким.

Очільник міста Ігор Матвійчук запевнив, що всі створюють масштабні проблеми. Протест мешканців міста є цілком справедливим і підтримує цілим рядом чинників.

Читайте також:  Директора підприємства у Франківську підозрюють у розтраті державних коштів

Перший заступник міського голови Галина Романко озвучила у своєму тексті текст, який намагається зробити, Президент України, Прем’єр-міністерство України, Голова Верховної Ради України працював з Калуською міською державою, що займається проблемою, зумовленими змінами у використанні служб та місцевих природних. власне.

Учасники зустрілися підтримали ініціативу зі зверненням. Міська голова запропонувала його схвалити Калуською міською радою і створити керівництво досконалої людини.

Міський голова Ігор Матвійчук сприяє, що міська рада підтримує підтримку калушану, який масово вивілює справедливе взуття, розглядаючи методики сплати за газ, який запрошує на 01 січня 2020 року НКРЕКП.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: