facebook

Комунальники показали центр міста після святкування Нового року (ФОТО)

Вчора, з 31 грудня на 1 січня весь світ святкував Новий 2020 Рік.

Пише - джерело.

Франківці мали змогу послухати гурт “Гайдамаки”, та весело провести час. Також, до всіх українців звернувся президент України Володимир Зеленський. 

Сьогодні, 1 січня, після святкування комунальники Франківська показали центр міста.

Як видно по фото сміття довелося вивозити вантажівками. Біля головної ялинки міста урни були переповнені, тому сміття складали біля них.

Нагадаємо, що 13 грудня в Івано-Франківську розпочали відзначати новорічно-різдвяні свята. Зокрема, урочисто відкрили головну новорічну ялинку міста. Перед відкриттям головної ялинки провели “Андріївські вечорниці”. А у палаці Потоцьких влаштували батл-борщ. Там ресторатори, журналісти та чиновники змагались у варінні страви. А вже наступного дня, 14 грудня, на території палацу провели другий міжнародний фестиваль «Коляда у Карпатах». На захід з’їхалися колективи з різних регіонів України. Зокрема, запрошені ансамблі з інших країн: Польщі, Нідерландів, Угорщини та Греції.

Читайте також:  Прикарпатців попереджають про сильний вітер

Ярмарок на Вічевому майдані відкрили ще 9 грудня. Цьогоріч його проводять без шашликів і мангалів, з їжі будуть лише кава чи пончики. Посмакувати всім іншим можна біля Ратуші, де також працює ярмарок та розташована ковзанка. Також з’явилася нова новорічна локація “Сад зимових фігур”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: