facebook

Китайців, які будують об’їзну дорогу в Житомирі, відправлять на карантин

Працівників китайської компанії, яка будує об’їзну автодорогу в Житомирі, відправлять на двотижневий карантин, щоб запобігти загрозі спалаху коронавірусу.

Пише - джерело.

“Авіарейсом з Дубая в Україну повертається частина працівників китайської компанії Sinohydro Corporation Limited (SCL) після святкування китайського Нового року для продовження будівництва об’їзної автодороги навколо Житомира. За даними Державної міграційної служби, до виїзду за кордон, близько 40 працівників з КНР працювало на об’єкті” , – повідомляє Житомирська ОДА.

За інформацією Управління ДМС в Житомирській області, 13 лютого прибув один співробітник, якого оглянули медики. Керівництво компанії, яка будує дорогу, прийняло рішення – ізолювати його на 14 днів. Також будуть ізолювати інших співробітників, які приїдуть з Китаю. Протягом двох тижнів за ними спостерігатимуть медики.

Читайте також:  "Все "лягло" куди треба", - бойова робота української реактивної артилерії. ВIДЕО

“На рівні держави і області вживаються всі можливі заходи, що сприяють повноцінному захисту населення. Все госпітальні бази в Житомирській області готові до прийняття таких пацієнтів”, – зазначив в Facebook голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: