facebook

Киянин пішов у гори, щоб вчинити самогубство

29 липня о 18.00 до гірських рятувальників з Осмолоди надійшло повідомлення від групи туристів, які поблизу г. Сивулі виявили чоловіка, який потребує допомоги. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

О 21.30 рятувальники прибули до місця виклику, виявили чоловіка, який від медичної допомоги відмовився, на контакт з рятувальниками не йшов. Чоловік тривалий час проводив самостійне перебування в лісовій місцевості. Поблизу місця перебування чоловіка, залишився рятувальник ПРВ, який здійснював контроль за станом чоловіка.

Пише - джерело.

31 липня до потерпілого знову було направлено рятувальників Осмолодського ПРВ та працівників Рожнятівського ВП ГУ НП в області для здійснення контрольного огляду стану чоловіка. Чоловік знаходився на тому ж місці.

Читайте також:  Покрова Пресвятої Богородиці 2022: чому цей день важливий для українців, що не можна робити, молитва

За інформацією працівників поліції, чоловік почав іти на контакт. Він ослаблений, та повідомив, що на підставі складних стосунків з родичами направився в гори, щоб покінчити життя самогубством.

О 16.45 працівники поліції Рожнятівського ВП ГУ НП в області вирішили супроводити даного громадянина, який представився 40-річним жителем м. Києва.

О 22.25 чоловіка на ношах транспортували до підніжжя гори. О 03.35 1 серпня чоловіка до передано працівникам ШНМД.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: