facebook

Луческу відмовився тренувати “Динамо” – ЗМІ

Головний тренер київського “Динамо” Мірча Луческу подав у відставку.

Пише - джерело.

Румунський фахівець був призначений 23 липня на посаду. Основною причиною такого рішення Луческу стала негативна реакція фанатів “Динамо”, які не хотіли бачити біля керма свого улюбленого клубу колишнього наставника “Шахтаря”, повідомляє румунське видання gsp.ro

“На жаль, я вирішив відмовитися від можливої ​​співпраці з “Динамо”.

Вдячний сім’ї Суркісів за надану довіру і зроблену пропозицію. Але я не зможу працювати в атмосфері ворожості, особливо з боку ультрас, чия підтримка так потрібна команді.

Я ніколи не був боягузом, брав спортивні виклики. Як доказ – переходи з “Галатасарая” в “Бешикташ” або з бухарестського “Динамо” в “Рапід”. Фани цих клубів теж мають серйозну ворожнечу. Але вони змогли мене прийняти з розпростертими обіймами. Мені вдалося з їхньою підтримкою виграти титули в цих країнах.

Читайте також:  "Динамо" здобуло першу перемогу з новим тренером

Я не можу прийняти своїх шанувальників, які діють проти інтересів клубу. Думаю, прийшов час змін, що викликало б конкуренцію, ентузіазм, мотивацію, повернуло б команду на рівень, який диктують традиції і історія клубу.
Мій перехід в “Динамо” не має ніякого відношення до зарплати. Гроші – останнє, що мене цікавило.

Я хотів повернутися в футбол, в Україні, де я отримував величезне задоволення. Знову потрапити в цю атмосферу непередбачуваного і хвилюючого футболу. Я зробив це з ентузіазмом і впевненістю в потенціалі молодих українських футболістів, багато з яких грають за збірні.

Я хотів змагатися, як і багато років тому, щоб пустити струм по трибунах. Україна на це заслуговує “, – сказав Луческу.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: