facebook

МАФи біля універмагу демонтують: Марцінків розібрався і виписує догани

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв демонтувати МАФи біля універмагу “Прикарпаття”.

Про це він сьогодні повідомив на своїй особистій сторінці у фейсбуці.

Пише - джерело.

Несподівана поява МАФів, які забирають залишки громадського простору у середмісті і перетворюють його на захаращене торговище, викликала у франківських фейсбук-групах шквал знущальних коментарів на адресу міської влади.

На вчорашньому брифінгу Марцінків не відповів, хто втулив кіоски біля універмагу. Сьогодні знову не назвав підприємця. Але каже, що той увів в оману членів виконкому. За інформацією КУРСу, реальними власниками цих “будок” є депутати-однопартійці Марцінківа.

Читайте також:  Руслан Марцінків хоче ще 5 заступників у новій каденції

“Щодо мафа біля Прикарпаття – розібрався! Підприємець ввів в оману членів виконкому, адже дана територія є в оренді в приватного підприємства і рішення МВК є не чинним! Висновок – ДЕМОНТАЖ! Більше того власники Прикарпаття і мережі Сільпо готові зробити площу за власний кошт, ескізи найближчим часом! Виправляємо помилки!” – написав мер.

“Весь склад, – продовжив Марцінків у коментарях, маючи на увазі виконком, який ухвалив дозвіл на розміщення МАФів, – бо це подавалось, що на території базару. Догану отримає архітектура і земельники, які не дали висновку і чіткої прив’язки!”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: