facebook

Майже 40 рятувальників гасили пожежу у Франківську: врятували шістьох людей (ФОТО)

Сьогодні вночі о 00.38 в Івано-Франківську виникла пожежа в житловому будинку.

Пише - джерело.

Загоряння трапилось в кімнаті квартири на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вул. Довга, інформує Фіртка.

До місця пожежі було негайно направлено рятувальників Івано-Франківськ. На момент прибуття рятувальників площа пожежі становила орієнтовно 15 м кв. Ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів один із мешканців будинку з палаючої квартири врятував 60-річного чоловіка. На пожежі також врятовано 6 осіб та евакуйовано 4 особи, інформує пресслужба ДСНС в області.

З місця пожежі бригади швидкої медичної допомоги до ОДКЛ госпіталізували двох дітей: 2013 та 2003 р. н., а до ЦМКЛ – 60-річного чоловіка.

Читайте також:  Волонтери збирають толоку, щоб прибрати закинутий спорткомплекс “Електрон”

До гасіння пожежі було залучено 39 чоловік на 9 одиницях техніки. О 01:15 пожежу локалізовано, о 01:44 – ліквідовано. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку.

Гасіння пожежі ускладнили відсутність під’їзду до будівлі через встановлення залізобетонного блоку, що перешкоджало використанню пожежної автодрабини, а також пізнє повідомлення про пожежу. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

Причину виникнення пожежі з’ясовують.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: