facebook

Марафон новорічно-різдвяних святкувань в Івано-Франківську: куди піти і на що подивитись

Зима в Івано-Франківську завжди приходить раптово. Так сталося і цього року.

Пише - джерело.

Разом з собою вона принесла сніг, радість і абсолютно неповторне передчуття свята, яке опановує всіх, незалежно від віку.

На новорічно-різдвяні свята франківцям і гостям міста не доведеться нудьгувати, адже в нашому місті відбувається багацько цікавих подій.

Так у новорічну ніч на головній сцені на Вічевому майдані виступить гурт “Гайдамаки”, а о 23:30 розпочнеться шоу-програма «Новорічна ніч–2019» за участю DJ-дуету «Mark&Ostin» (Франція). Після цього на всіх чекає українська дискотека.

На 9 січня заплановано початок фестивалю «Коляда на Майзлях». 11 січня під час ходи «Коляда на Майзлях» буде встановлений рекорд на найбільшу кількість зірок в одному місці.

Цього ж дня  з 18:00 резиденцію Потоцьких сколихне спільна коляда оркестрів. Також впродовж свят на території Палацу відбуватимуться снігові баталії, караоке-коляда та працюватиме палацовий ярмарок з фірмовими сувенірами.

Читайте також:  У Франківську дітей, які перебувають у важких сімейних обставинах, вчитимуть робити вареники та цукерки

14 січня відбудеться Парад Маланок, а 19 січня — Розколяда і завершення святкування.

Марафон різдвяних заходів завершить 23 січня традиційний фестиваль «Феєрія різдвяної коляди» в храмі Преображення Господнього. Того ж дня о 17 годині 30 хвилин відбудеться концертно-розважальна програма «Хіт-парад дитячих розваг».

На пам’ять про новорічний Франківськ-2020 біля головної ялинки всі охочі аж до 19 січня щодня з 15 до 19 години можуть власноручно викарбувати собі сувенірну монету «З Новим роком та Різдвом Христовим – вітання з Івано-Франківська». Пристрій для цього виготовили учні і майстри Вищого професійного училища №21.

Також біля Ратуші працює ковзанка просто неба.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: