facebook

МАРЦІНКІВ ПРОЇХАВСЯ ПО ЗЕЛЕНСЬКОМУ, НА КОНУ МАЙБУТНЄ ДІТЕЙ – “РОБИТЕ НЕПРАВИЛЬНО”

Мер Франківська проти дистанційного навчання.

Пише - джерело.

Руслан Марцінків налаштований на те, щоб відправити дітей до школи з першого вересня. Про це мер Івано-Франківська заявив під час щоденного брифінгу.

Марцінків висловився, що онлайн-навчання не є повноцінним для дітей. У зв’язку з цим він буде шукати механізми, які дозволять відправити дітей до школи з початком навчального року.

“Наші діти мають право на повноцінне навчання, тому потрібно шукати механізми, щоб діти першого вересня пішли до школи, можливо з якимись обмеженнями”, – додав Марцінків.

Раніше Марцінків також підняв це питання в прямому ефірі на радіо “Західний полюс”.

Читайте також:  Повне вимкнення аналогового телебачення знову перенесли

Мер Франківська в прямому ефірі звернувся до прем’єр-міністра та президента з закликом знайти механізми для того, щоб відправити дітей до школи.

“Я вважаю, що все таки це неправильно, і треба розглядати інші варіанти. Хочу ще раз звернутися до президента, прем’єр-міністра, міністра освіти – треба шукати механізми. Все таки, яким би не було хорошим онлайн навчання, воно ніколи не замінить звичайного навчання. Я просто не уявляю, як першокласники будуть навчатися онлайн. Треба шукати інші можливості в таких умовах не дивлячись, що є зростання захворюваності, незважаючи на загрозу”, – сказав Руслан Марцінків.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: