facebook

Мер Франківська перевірив лікарню на Матейки

Сьогодні міський голова Руслан Марцінків разом із начальницею управління охорони здоров’я Марією Бойко провели інспекцію в Міській клінічній лікарні №1 на вул. Матейки

Пише - джерело.

Із 1 квітня 2020 року розпочинається другий етап медичної реформи. У повному обсязі має запрацювати Програма медичних гарантій, а саме перелік медичних послуг, які держава гарантує пацієнту безоплатно, інформують на сайті Марцінківа.

Отже, розпочата минулого тижня перевірка медичних закладів Івано-Франківська на готовність до Реформи продовжується.

«Сьогодні ми приїхали в лікарню на Матейки для того, щоб перевірити стан її готовності до старту другого етапу медичної реформи. В цьому медзакладі справді хороший і кваліфікований медичний склад персоналу. Тут насправді виконано всі необхідні вимоги для старту реформи. Але ми повинні бути готові надавати якісні послуги. А це значить, що необхідне якісне медичне обладнання, необхідні ремонти», – розповідає міський голова Руслан Марцінків.

Читайте також:  Держпродспоживслужба перевірятиме м'ясні вироби у шкільних їдальнях

Начальниця управління охорони здоров’я Марія Бойко розповідає, що другий тиждень поспіль разом з міським головою проводить перевірку медичних закладів Івано-Франківська. Сьогодні завітали на «медичний четвер» в МКЛ №1. Ця лікарня є однією з найстаріших медзакладів у місті. Також вона на сьогодні оновлюється, і навіть зараз проводяться ремонтні роботи в операційному блоці. Наразі здійснення сучасних ремонтів і встановлення сучасного обладнання є нагальним питанням для цього медзакладу.

Головний лікар Міської клінічної лікарні №1 Тарас Василик додає, що останнім часом відбулась низка суттєвих позитивних змін для медзакладу. І лікарня готова до старту медреформи, бо відповідає всім попереднім вимогам.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: