facebook

Мінсоцполітики України ініціює виплату грошової компенсації вартості “пакунку малюка” на дітей, які народилися у 2020 році

Міністерство соціальної політики України розробило проект постанови, яка передбачає виплату грошової компенсації вартості “пакунку малюка” на дітей, які народилися у 2020 році і не отримали його.

“У 2020 році закупівля одноразової натуральної допомоги за рахунок коштів державного бюджету проводиться централізованою закупівельною організацією – державна установа “Професійні закупівлі”. Проте, 30.06.2020 року за результатом розгляду скарг учасників закупівлі Антимонопольний комітет України ухвалив рішення відмінити процедуру закупівлі одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”, – йдеться у повідомленні прес-служби Мінсоцполітики.

Пише - джерело.

У зв’язку з чим, з метою забезпечення кожної дитини, яка народилася у 2020 році, “пакунком малюка” розроблено проект урядового рішення, яким передбачається запровадити виплату грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” на дітей, які народились у 2020 році та не були забезпечені цією допомогою.

Читайте також:  "Бейбі-бокси" практичніші за грошову допомогу — ЮНІСЕФ

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: