facebook

Місця, де найкраще знайомитися з чоловіками, а в яких не варто

Де можна легко познайомитися з цікавим чоловіком для відносин.

Пише - джерело.

Багато жінок бажають знати, де найвища ймовірність зустріти красивого, розумного і вільного чоловіка. Психологи розповіли про те, де необхідно знайомитися дамам, які в активному пошуку серйозних стосунків, інформує Ukr.Media.

В інтернеті

Потрібно користуватися всіма благами сучасного світу, брати все, що дають нам технології. Існує величезна кількість сайтів знайомств. Якщо вам лінь качати додаток або реєструватися, то завжди можна познайомитися з ким-небудь в соціальних мережах. Для цього вам необхідно зробити свою сторінку привабливішою за допомогою правильних фотографій.

Інтернет — це не тільки майбутнє, але й сьогодення. Він вже зараз надає нам безмежні можливості в плані всього. На користь інтернету можна сказати три важливі речі.

По-перше, самотні чоловіки теж шукають жінок і теж розчаровуються реальними знайомствами в нічних клубах або на вулиці. Саме тому в інтернеті величезна кількість як жінок, так і чоловіків, охочих познайомитися і знайти другу половинку.

По-друге, знайти кохання в інтернеті набагато простіше. Вам не потрібно зав’язувати знайомство, щоб дізнатися про те, де людина вчилася, чи була вона одружена, чи є у неї діти, яка в неї робота і рівень доходу. Багато чого з цього видно навіть не з розмови, а просто по фото або за особистою інформацією.

Третій плюс – це позитивний результат. Згідно з дослідженнями вчених, ті пари, які знаходять одне одного в інтернеті, набагато міцніші. Шанс того, що ви зустрінете людину і з нею у вас вийдуть міцні відносини, дорівнює майже 50 %. Потрібно лише правильно відсівати тих, хто вас за якимись критеріями не влаштовує.

Через друзів та знайомих

Читайте також:  10 загиблих та 2 звільнені населені пункти: до Коломиї урочисто повернулися військові з ООС (фото, відео)

Раніше тільки так і знайомилися. Це був аналог сайту знайомств, тільки вибір виявлявся, звичайно, в рази меншим. Близькі друзі або родичі можуть дати вам об’єктивний опис знайомої людини, з якою вони спілкуються. Вони не стануть придумувати або прикрашати факти. Ну, хіба що трохи.

З-за цього «трохи» і з-за невеликого вибору такий спосіб не дуже котирується в сучасному світі, але його не можна відкидати зовсім. Набагато краще не коли вас хтось сватає, а коли ви просто у своїх близьких людей питаєте про приємну знайому людину і цікавитеся її життям і захопленнями.

В клубі за інтересами

Мається на увазі те місце, в якому ви відпочиваєте і займаєтеся чимось цікавим для себе. Це може бути спортзал, театр, курси і так далі.

У таких місцях ви точно знайдете людину, з якою можна розговоритися і зрозуміти один одного з півслова. Так ви дізнаєтеся про неї більше цікавого, співставите факти і вирішите, продовжувати знайомство чи ні.

Де не варто знайомитися

Тут варіантів дуже багато. Експерти не рекомендують знайомитися в дуже людних місцях, де голосно грає музика — барах, нічних клубах, концертах. Там люди майже завжди з друзями, тому їм не до знайомств. Ймовірність зустріти там свою любов є, але справа в більшості випадків не варта вичинки.

На роботі теж роман може тільки нашкодити. З іншого боку, роботу часто записують у місця, які ідеальні для знайомств, тому що там є можливість пізнати людину краще.

На відпочинку. Курортні романи майже ніколи не обіцяють нічого хорошого, тому що там люди відпочивають і розслабляються. Вони ідеально підійдуть тим, хто шукає просто короткочасні відносини без зобов’язань.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: