facebook

МОН планує реформувати систему дошкільної освіти

Міністерство освіти і науки України планує реформувати систему дошкільної освіти, привівши її до загальноєвропейського рівня, з урахуванням найкращих традицій вітчизняної педагогіки.

Про це повідомив т.в.о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет, передає пресслужба МОН.

Пише - джерело.

“Концепція Нової української школи змінила підходи до освітнього процесу. Міністерством визначено амбітну мету – реально реформувати систему дошкільної освіти, уніфікувавши загальні підходи виховання і навчання дітей дошкільного віку до загальноєвропейських з урахуванням найкращих традицій вітчизняної педагогіки”, – зазначив він.

За словами Шкарлета, дитсадок завжди символізував початок самостійного життя дитини, відчиняв двері до безмежного й дивовижного світу прийдешніх поколінь.

Читайте також:  В страшній нічній ДТП на Тернопільщині загинули молоді хлопець і дівчина (ФОТО)

“І сьогодні дошкільна освіта асоціюється з новими ідеями, сміливими експериментами, радісними відкриттями, цікавим пошуком і вірою в майбутнє. У нашій країні діють майже 15 тисяч закладів дошкільної освіти, в яких 137 тисяч педагогів навчають і виховують 1 мільйон 253 тисячі дітей”, – розповів він.

Шкарлет також зауважив, що наразі у світі немає важливішого завдання, ніж збереження життя і здоров’я усіх учасників освітнього процесу.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: