facebook

Муніципали розповіли, як двоє ромів дурять франківців

Муніципальна інспекція виявила на вулицях Івано-Франківська жебраків ромської національності, які обманювали людей.

Муніципальна інспекція вчергове розповіла про жебраків в Івано-франківську.

Пише - джерело.

За словами муніципалів, два тижні вони побачили, як брат збирає гроші для сестри в якої порок серця. Вона стоїть поряд з тростиною в руках, для правдоподібності (перше фото), пише Бліц-Інфо.

Вчора ж патрульні інспекції виявили неповнолітнє дівчину ромської національності поблизу Універмагу, яка збирає на допомогу хворому батькові. В ході бесіди стало зрозуміло, що про батька вона розповісти нічого не може. Працівники здійснюють виклик на лінію 102. Доки очікували екіпаж прибігає її брат. І тут виявляється, що дані свої дівчина не правильно назвала (це дівчина яка стояла два тижні тому з тростиною). Всі дані, крім віку, вона назвала неправдиво. Інспектори спільно з працівниками патрульної поліції провели з ними профілактичну бесіду. (друге фото)

Читайте також:  Прикарпатців кличуть на роботу в управління Служби судової охорони

“Сьогодні знову ж таки брат збирає на хвору сестру на вулиці Коновальця біля одного з торгових закладів. Сестра сьогодні знову з тростиною і без паперів на фіктивного батька. Наші працівники знову провели бесіду, після якої останні покинули місце роботи”,– додають муніципали.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: