facebook

На Богородчанщині скидали сміття з Львівської області (ФОТО)

Правоохоронці Івано-Франківщини виявили дві фури, які у Богородчанському районі намагалися відвантажити сміття, привезене з іншої області. На момент приїзду поліціянтів дві машини вже встигли розвантажитись.

До Богородчанського відділення поліції 20 червня о шостій ранку надійшло повідомлення, що на території села Скобичівка на урочищі Мочари невідомі особи скидають з вантажних автомобілів сміття. За викликом було направлено групу реагування патрульної поліції і слідчо-оперативну групу.

Пише - джерело.

Прибувши на місце, наряд поліції виявив два вантажні автомобілі марки DAF і MAN з спеціалізованими напівпричепами. Водії автомобілів вже встигли здійснити вивантаження побутових відходів на сміттєзвалищі у селі Скобичівка.

Читайте також:  З охоплених коронавірусом Чернівців продовжують курсувати автобуси на Прикарпаття. Їх пасажирів ніхто не перевіряє

Встановлено, що побутові відходи вони привезли з іншої області. 35-річний і 63-річний львів’яни повідомили, що товарно-транспортні накладні є, проте так і не змогли їх показати. Поліціянти вилучили обидва автомобілі.

За даним фактом Богородчанським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 239 (Забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: