facebook

На дорогах Прикарпаття – посилений контроль дотримання швидкості і ПДР

З 23 липня до 30 серпня триває комплекс профілактичних заходів щодо зниження рівня аварійності на дорогах – на території всієї країни загалом та Івано-Франківщини зокрема.

Поліція ще більш посилено контролює безпеку дорожнього руху, стежить за дотриманням ПДР та вживає заходів задля запобігання загибелі та травмуванню людей на дорозі.

Пише - джерело.

Зокрема, створено додаткові автопатрулі, які наглядатимуть за дорожнім рухом на найбільш аварійних ділянках доріг, насамперед у дні підвищеної аварійності.

Також збільшено кількість екіпажів для нагляду за безпекою руху на найбільш аварійних ділянках доріг державного значення.

Читайте також:  На дорогах Прикарпаття ліквідовують аварійні ями

Увага патрульних ще більше спрямована на виявлення фактів порушення учасниками дорожнього руху ПДР, які призводять до настання ДТП. Це керування транспортним засобом у стані сп’яніння, виїзд на смугу зустрічного руху, порушення водіями швидкісного режиму, правил проїзду перехресть та обгону, користування пасками безпеки або мотошоломами, перевезення пасажирів, зокрема дітей, користування під час руху засобами зв’язку, недотримання водіями транспортних засобів правил проїзду пішохідних переходів, а також порушення ПДР пішоходами та велосипедистами.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: