facebook

На Косівщині через негоду частина села залишилась без дороги: мешканці просять допомоги (ФОТО)

Через негоду мешканці села Шепіт, що на Косівщині, у віддаленому присілку Грунь, залишились відрізаними від світу. Сильні дощі зруйнували дорогу, затопили 5 мостів та 140 господарств.

Пише - джерело.

До місця події виїжджала МОГ Косівського РВ УДСНС в області, представники органів місцевої влади, працівники поліції, керівництво ДП «Дороги Прикарпаття».

Мешканці села розповіли Фіртці, що ліквідовували наслідки негоди власноруч.

«Нас просто відрізало від світу – зв’язку нема, проїхати неможливо, газу теж нема. Коли вода спала, ми вийшли прочищати мости від завалів. Один міст вода забрала повністю», – розповідає місцевий житель Іван Михайлюк.

Читайте також:  Наслідки негоди: як у Франківську розлилася Бистриця-Надвірнянська (ФОТО)

Чоловік каже, що вчора комісія оглядала мости, однак сьогодні знову подзвонили та сказали, що оглядатимуть повторно, аби оцінити збитки.

«Нам потрібен великогабаритний транспорт, аби розбирати завали. Щоб отримати відшкодування, треба писати заяву, однак я на це вже не звертаю уваги, найголовніше – аби налагодили транспортне сполучення та зв’язок. Негода скрізь наробила лиха, але я не бачив, аби в сусідніх селах була така ситуація», – каже косівчанин.

Варто додати, що така ситуація в селі виникає не вперше – теж саме відбувалося і рік тому, також негода руйнувала міст у 2008 році.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: