facebook

На майже 800 тисяч оштрафував Держархбудконтроль підприємство за незаконний фундамент на Мазепи

Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міськради провело позапланову перевірку будівництва багатоповерхівки на вулиці Мазепи.

Під час перевірки встановлено, що приватне підприємство «Прикарпаття і К» виконує будівельні роботи з влаштування фундаменту під багатоповерхівку без отриманого дозволу на виконання будівельних робіт.

Пише - джерело.

За результатами проведеної позапланової перевірки дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, державних будівельних норм, стандартів і правил, складено акт, протокол про правопорушення у сфері містобудівної діяльності та протокол про адміністративне правопорушення. Також забудовнику видано припис про зупинення підготовчих та будівельних робіт.

Читайте також:  Площу розмалюють у квадратики: Марцінків анонсував концерт Христини Соловій

Про це інформує “Галку” пресслужба Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю.

Підприємство притягнули до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого абз.2 п.4 ч.3 ст.2 Закону України «Про відповідальність за правопорушення у сфері містобудівної діяльності» та накладено штрафні санкції на суму 777 740 гривень.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: