facebook

На Пасічній сталась бійка та стрілянина: затримали трьох чоловіків

Правоохоронці Івано-Франківського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганства в обласному центрі.

Вчора, 28 липня, близько 17 години на лінію «102» надійшло повідомлення від перехожих громадян про бійку біля магазину по вул. Пасічна, що в Івано-Франківську.

Пише - джерело.

На місце події одразу ж прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. В ході першочергових слідчих дій, опитування свідків події правоохоронці з’ясували, що біля торгового закладу виник словесник конфлікт між двома групами осіб, а після розпочалась бійка.

В подальшому, один із учасників конфлікту витягнув предмет, який схожий на травматичний пістолет та здійснив постріл вгору. Після чого, всі учасники конфлікти покинули місце події.

Читайте також:  У Франківську чоловік розбив лобове скло тролейбуса, бо водій зробив зауваження (ФОТО)

Патрульні поліцейські уже через декілька хвилин після скоєння правопорушення затримали ймовірних учасників конфлікту. Йдеться про трьох місцевих мешканців -1974, 1976 та 1979 р. н..
Під час спілкування з поліцейськими однин із правопорушників вказав місце де залишив пістолет.

Слідчі вилучили пістолет та направили на проведення експертизи.

Наразі правоохоронці опитують свідків події з метою становлення обставин хуліганських дій.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: