facebook

На Прикарпатті, чоловік збираючи ягоди, зірвався зі скелі

Вчора у другій половині дня, близько 15.00 години, у місті Яремче, поступило повідомлення про те, що на горі Малий Горган, поблизу села Паляниця Яремчанської міської ради, впав зі скелі чоловік (особисті дані встановлюються), йдеться у повідомленні управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф.

О 15.09 годині, для проведення аварійно-рятувальних робіт виїхали рятувальники Ворохтянського ПРВ (4 чол., 2 тех., в т.ч. «Богун») та о 15.10 год. рятувальники Яремчанського ПРВ СПРЧ АРЗ СП (5 чол., 1 тех.).

Пише - джерело.
Читайте також:  Франківські патрульні зупинили чоловіка, який хотів стрибнути з мосту (ВІДЕО)

О 17.35 годині працівники пошуково-рятувальних відділень, разом із фельдшером ШМД та 3 свідками (заявниками), які бачили потерпілого, прибули до місця виклику. Проте на вказаному заявниками місці потерпілого не виявлено, є тільки залишені його речі (чоловік збирав ягоди).

Зі слів заявників явних ознак травмування на потерпілому вони не бачили, так само немає слідів крові на місці події. Додатково пошуково-рятувальними відділеннями обстежено гору Малий Горган, полонини Чар, Блажів, особу не знайдено. О 18.20 год. пошуково-рятувальні роботи припинено.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: