facebook

На Прикарпатті діти подзвонили в поліцію і поскаржилися, що мама морить їх голодом

Напередодні до працівників ювенальної превенції Тисменицького відділу поліції зателефонував 11-річний місцевий хлопчик і попросив допомогти йому і його сестричці. За словами дитини, мама постійно залишає їх без нагляду, а цього дня вони навіть нічого не їли, повідомляє Ювенальна Превенція Прикарпаття.

Ювенальні поліцейські повідомили про тривожний дзвінок працівників служби у справах дітей та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і негайно вирушили до дітей.

Пише - джерело.

У помешканні 35-річної жительки Тисмениці вони застали заплаканих голодних дітей, а їх мати ледве отямилася після пиятики. У оселі не було жодних харчів, та жінку це не тривожило. Щоб діти не надокучали їй зі своїми потребами, вона виганяла їх з хати. Найменшого 3-річного сина вона ще раніше спровадила до батька в інший район Прикарпаття. Чоловік, як виявилося, також не байдужий до алкоголю і не надто переймається дитиною.

Читайте також:  В “Івано-Франківськгазі” розповіли, як платити за доставку газу онлайн

На жінку за невиконання обов’язків щодо виховання дітей поліцейські склали адмінпротокол. Дітей на деякий час забрала бабуся.

Мешканці Тисмениці, яка вже потрапляла у поле зору правоохоронців, наголосили, що така її поведінка може призвести до втрати батьківських прав щодо донечки та синочків.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: