facebook

На Прикарпатті магазин продав маски за 15 гривень із серветок, – люди обурені

У селищі міського типу Перегінське, що на Рожнятівщині, люди змушені купувати за 15 гривень маску, зроблену із серветки.

Про це у соцмережі пише Oksana Kotsan‎:

Пише - джерело.

“Цей шматок серветки під виглядом “маски” я щойно купила за 15 гривень. Щоб потрапити до відділення “ПриватБанку” кожна людина повинна бути в масці, в аптеках масок не знайшла і добрі люди підказали піти купити маску в магазин. Серце стискається і клубок в горлі, коли бабуся, що стояла попереду нехотячи прорвала її і мусіла йти знову купляти цю копійчану серветку за 15 грн!!! А могла, як каже,- “купити на 2 дні хліба”, – обурюється мешканка.

В коментарях власниця магазину Наталія Ляхович вибачилася за цей випадок і пояснила, що причиною стала помилка працівників:

Читайте також:  Мовний скандал у Глухові: "Нещасна російськощелепна вчителька" вимагає від мами української дитини, котра хотіла вчитись українською, "компенсації"

“Мої продавці вже призналися, що продали за гроші, бо не розумілися, оскільки маски були державного зразка також білого кольору, а тому , хто купив за гроші просимо повернутися, щоб віддали гроші”, – пояснила жінка.

За її словами, зміни міняються, і сьогодні прийшла нова зміна, яка не була в курсі, що це залишилися маски, які використовували для власних потреб продавці і залишили для власних потреб, якби не стало стандартних масок, бо дефіцит. Ніхто з власників, не заставляв їх це продавати, і тим більше не був у курсі. Тільки що вияснили правду. А тому вибачаємося. І повернемо гроші обов’язково.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: