facebook

На Прикарпатті повідомили про підозру молодикам, які продавали наркотики через Телеграм

На початку квітня цього року детективи слідчого управління ГУНП спільно із працівниками управління протидії наркозлочинності ГУНП під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області затримали групу осіб, які займалися розповсюдженням особливо небезпечних наркотичних засобів через інтернет-месенджер «телеграм-канал».

До складу злочинної групи входили троє осіб віком 23-25 років, жителі обласного центру та Калуського району.

Пише - джерело.

Організована група налагодила розгалужену мережу систематичного збуту особливо небезпечних наркотичних засобів. Свій «товар» вони збували на території м. Івано-Франківська та м. Калуша шляхом приховання на місцевості – в так звані «закладки», інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Під час проведення обшуків у помешканнях затриманих вилучено розфасовані у пакетики особливо небезпечні наркотичні засоби, ваги, засоби для подріблення, матеріали для фасування, банківські картки, на які здійснювалось надходження коштів від незаконного збуту наркотичних засобів, рекламні стікери «телеграм-каналу», через який здійснювався збут наркотичних засобів.

Читайте також:  На Прикарпатті попрощалися з загиблим на війні Іваном Дзумедзеєм. ФОТО

Крім того, в ході обшуку вилучено більш як 30 рослин коноплі, які учасники організованої групи вирощували з метою виготовлення та збуту наркотичних засобів.

Усіх учасників організованої групи затримано, повідомлено їм про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 306, ч. 2 ст. 310, ч. 2 ст. 317 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: