facebook

На Прикарпатті відремонтують приймальні відділення в опорних лікарнях

Вчора т. в. о. голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталій Федорів провів робочу нараду щодо початку першочергових робіт з реалізації на території області проекту, ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським, «EMERGENCY 2020».

Пише - джерело.

Зазначений проект має на меті ремонт (реконструкцію) та забезпечення відповідним сучасним медичним обладнанням приймальних відділень у 9-и опорних лікарнях області і реалізовуватиметься в рамках Національного проекту «Велике будівництво», пише Фіртка з посиланням на ІФ ОДА.

Зокрема, йшлося про забезпечення початку проектних робіт керівниками усіх опорних лікарень з 23 лютого цього року. Потрібно зазначити, що оновлені приймальні відділення повинні обслуговувати пацієнтів уже після 15 жовтня 2020 року.

Читайте також:  На Косівщині перекриють дорогу на 10 днів – ремонтуватимуть міст

У нараді взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка, керівники департаменту охорони здоров’я ОДА, ДО «Управління капітального будівництва в області», головні лікарі комунальних некомерційних підприємств (лікарень), які визначені опорними.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: