facebook

Найкращим мером в Україні є очільник Івано-Франківська Марцінків, це взірець, – професор

Згадаймо, які політсили були протягом часу незалежності при владі в Україні: комуністи, соціалісти, соціал-демократи, ліберали. А кого єдиних не було? При владі 29 років не було українських націоналістів.

Про це в інтерв’ю «Вголосу» розповів український науковець, доктор наук, громадський діяч, публіцист, письменник та професор Київського національного університету ім.Т.Шевченка Петро Масляк.

Пише - джерело.

За словами професора, Україна чекає на ці всі перетворення, про які казав вище, вже 29 років».

«Тому кардинальні і швидкі зміни в Україні та її економічний розквіт стануться тільки тоді, коли до влади прийдуть українські націоналісти. І я це бачу на реальних прикладах – Івано-Франківськ, Тернопіль, Хмельницький, де мерами є націоналісти», – наголосив він.

Читайте також:  Руслан Марцінків з дружиною відсвяткували 20-ту річницю сімейного життя (фото)

І додав: «Особливо перший мені подобається, бо там влада діє методично. Так і в державі треба, зважаючи на те, що на все грошей немає: відремонтували одну вулицю, потім другу і т.д. От тому для мене Марцінків (міський голова Івано-Франківська – ред.) є найкращим мером – це взірець. І це я не на рейтинги дивлюся, а на стан міста. У них мер розумний і компетентний і на ділі, а не на словах показує, як треба керувати».

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: