facebook

Небайдужі франківці зібрались на толоку

Вчора, 19 вересня, представники команди «ЗА МАЙБУТНЄ» організували толоку на спортивному майданчику, що на території ліцею №17.

Спортмайданчик на території ліцею чи не єдиний у мікрорайоні Набережна, куди приходять займатись спортом не тільки діти, а й дорослі. Втім, зараз він у занедбаному стані. Тому за ініціативи представника команди «ЗА МАЙБУТНЄ» Тараса Бугаєнка територію вирішили привести до ладу.

Пише - джерело.

«У мікрорайоні Набережна ліцей № 17 є центром, де часто збирається молодь, а ввечері навіть старше покоління. Сюди приходять пограти у футбол та позайматися фізкультурою. Але сам спортмайданчик є в занедбаному стані. Тому ми з командою «ЗА МАЙБУТНЄ» вирішили зібратись, покликати мешканців і зробити спортмайданчик дійсно тим місцем, куди хотілось б приходити займатись спортом», – ділиться Тарас Бугаєнко.

Читайте також:  У Франківську на вулиці Сорохтея відкриють нову дитячу поліклініку

Представник команди «ЗА МАЙБУТНЄ», чемпіон світу з кікбоксингу Іван Грушка додає, що оновлений спортмайданчик буде приваблювати людей з усього мікрорайону та спонукати взятись за власне здоров’я.

«Важливо привести до ладу цей майданчик та зробити його реконструкцію. Потрібно оновити футбольне поле та поле для волейболу, щоб це місце приваблювало людей і розвивало здорове суспільство», – пояснює Іван Грушка.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: