facebook

Незважаючи на “червону” зону: у Тернополі відмовилися закривати дитячі садочки

Вихователі приймають дітей на вулиці.

Тернопіль віднесли до “червоної” карантинної зони. Однак, незважаючи на рішення комісії ТЕБ та НС закрити дитячі садки з 3 серпня, дошкільні установи все ще відкриті. Про це повідомила завідувачка дитсадка №3 Ольга Довбенко, пише “Суспільне”.

Пише - джерело.

“Сьогодні прийшли рекомендації із засідання штабу техногенної комісії. Ми виконуємо всі рекомендації Міністерства охорони здоров`я, тобто не допускаємо нікого чужого, батьків у тому числі, на територію дошкільного закладу”, – розповіла Довбенко.

За її словами, 4 серпня в установу прийшли 96 дітей з 213.

“Дітей приймаємо. Як ви бачите, є столики. Вихователі приймають дітей на вулиці. Батьки не заходять на територію, тільки отут. Дотримуються також дистанції. На столиках, коли приймають дітей, стоїть антисептик. Анкета опитування, чи не були в контакті з хворими на COVID-19. Також вимірюється температура в діток. Проводиться опитування батьків”, – зазначила Довбенко.

Читайте також:  У Тернополі розшукують викрадача пельменів. Відео

Нагадаємо, раніше влада Тернополя виступила проти віднесення міста до “червоної зони”. Мер звернувся до міністра транспорту і вимагав повернути зупинку поїздів далекого прямування на станції Тернопіль.
Зазначимо, раніше на брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що області не можуть самостійно послаблювати протиепідемічні заходи, затверджені урядом. Місцева влада може приймати рішення тільки щодо посилення карантину, а не навпаки.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: