facebook

Обмеження будуть значно жорсткішими: Аваков хоче “тотальний повний карантин”

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков обіцяє жорстке посилення карантинних заходів.

Пише - джерело.

Про це урядовець розповів вранці у суботу, 21 березня 2020 року, на своїй сторінці в Facebook.

“У країні вже введено обмежувальні заходи. Вони будуть значно жорсткішими в найближчі дні – це продиктовано необхідністю! Це потрібно робити!” – наголосив Аваков.

“Тотальний повний карантин – моя позиція, про яку хочу просити кожного з вас і буду наполягати на ньому, згідно з моїми повноваженнями в органах влади”, – додав він.

За його словами, керівники підприємств, установ, організацій мають з розумінням поставитися до цих вимог й відповідним чином відрегулювати роботу своїх підлеглих. Водночас, зазначив міністр, не йдеться про звільнення чи відпустки за власний рахунок:

Читайте також:  Як сьогодні виглядає немовля, яке народилося з вагою 510 грам у Тернополі

“На даний момент в країні повинні працювати тільки критично необхідні суб’єкти господарювання, незалежно від форм власності!

Підприємства критичної промислової інфраструктури – інші повинні бути закриті і люди повинні бути вдома на карантині. Не звільнені, не відправлені за свій рахунок – на карантині!!!! – про збитки і компенсації подумаємо і вирішимо пізніше, коли виживемо!

Повинна бути проведена мобілізація ресурсів підприємств, організацій і установ та здійснено переорієнтацію окремих підприємств на виробництво необхідної продукції, такої як медпрепарати, обладнання.

Людям не виходити з дому, крім крайньої необхідності, – це повинно стати жорстким правилом в найближчі дні! Заради тисяч і тисяч життів!

Уряд, президентський штаб готує такі варіанти для вирішення. Моя позиція зробити це якомога раніше”, – написав Аваков.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: