facebook

Одна з найбільших ІТ-компаній України відкрила офіс у Франківську

IT-компанія Intellias відкриває свій офіс у Івано-Франківську. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

Пише - джерело.

“Наше місто завжди позиціонується як комфортне для бізнесу. Окрім цього, ми маємо великий простір для розвитку ІТ-спільноти міста і хочемо, щоб якомога більше ІТ-компаній відкривались і розвивались у нашому краї!” – задекларував мер.

Компанія Intellias з центром у Львові є однією з найбільших ІТ-компаній в Україні, а також уважається одним з найкращих ІТ-роботодавців. А це означає збільшення високооплачуваних робочих місць з комфортними умовами праці для талановитих франківців, сподівається Марцінків.

Від минулого року компанія декларувала, що має офіс у Франківську – на вул. Степана Бандери. Він був швидше номінальним – без контактів і визначених представників. Цього разу йдеться про повноцінне відкриття представництва в Івано-Франківську – з робочими місцями та супутньою інфраструктурою.

Читайте також:  У Франківську патрульні зупинили водія за порушення ПДР, а знайшли зброю

Довідково: Intellias – одна з найбільших ІТ-компаній України, заснована у 2002 році у Львові. Компанія має розробницькі офіси у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Кракові, а також представництво у Берліні. Станом на липень 2019 року в Intellias працює понад 1500 спеціалістів. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ-роботодавців року за версією DOU.ua.

Портал DOU.ua опублікував актуальний рейтинг «Топ-50 найбільших ІТ-компанії України». За результатами першого півріччя 2019 року компанія Intellias посіла восьме місце. Переглянути повний список рейтингу можна за посиланням. До десятки найбільших ІТ-компанії України також увійшли: Epam, SoftServe, GlobalLogic, Luxoft, Ciklum, NIX, Infopulse, DataArt, ZONE3000.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: