facebook

Охоронець позбувся сну, коли подивився на монітор — і не дивно, адже привиди не щодня вільно прогулюються вулицею

Після того, як охоронець побачив на моніторі камери привида, він позбувся сну.

Сек’юріті з Великобританії помітив, що камери спостереження зафіксували рух, і закричав, щойно поглянув на монітор. На екрані виникла загадкова жінка у білому, що пливе по порожній парковці, інформує Ukr.Media.

Пише - джерело.

Багато зіткнень з надприродним мають розумне (і смішне) пояснення. Але іноді проти подібних казусів безсила навіть логіка. Ось і Адам Ліс з Бірмінгема, Великобританія, не знайшов ніяких пояснень примарі нареченої. Британець, який працює начальником охорони, ночував на довіреному йому об’єкті, коли став свідком паранормального явища.

За словами чоловіка, обладнання зафіксувало рух в охоронюваній частині будівлі, і Адам поглянув на екран ноутбука, щоб подивитися на непроханого гостя. Там він побачив жінку у білій сукні, схожій на весільну. Дама повільно йшла територією об’єкта.
Тоді бос охорони відправив своїх підлеглих на цю точку, щоб випровадити незнайомку. У команди пішло лише три хвилини, щоб дійти до місця, де була помічена жінка, але за цей час вона встигла зникнути.

Читайте також:  Оголена жінка тікала від поліції та чіплялася до перехожих у весняному парку (відео)

Здається, мультик “Труп нареченої” був вигаданий не на порожньому місці, а, можливо, Адам і зовсім зустрів саму Емілі, головну героїню мультфільму, у світі живих. Правда, цій зустрічі він зовсім не радий. З моменту його зіткнення з примарною леді вже минуло кілька днів, але охоронець досі не може спати вночі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: