facebook

Пасажири ураженого коронавірусом лайнера Diamond Princess почали сходити на берег

Пасажири ураженого новим коронавірусом COVID-19 круїзного лайнера Diamond Princess, пришвартованого біля берегів Японії, почали сходити на берег. Про це УНН повідомляє з посиланням на Japan Times.

Пише - джерело.

“Пасажири, у яких був зафіксований негативний результат аналізу на COVID-19, почали залишати круїзний лайнер на карантині біля берегів Йокогами в середу”, – йдеться у повідомленні.

Першими з Diamond Princess сходили в основному пасажири похилого віку.

За даними NHK, японські офіційні представники припускають, що до кінця дня в середу судно покинуть 500 осіб, які пройшли 14-денний карантинний термін.

Пасажири з негативним тестом на коронавірус тепер зможуть повернутися до нормального життя, хоча чиновники відзначають, що з ними буде підтримуватися зв’язок протягом кількох наступних днів з метою отримання інформації про їхній стан здоров’я.

Читайте також:  Ніхто не заступився: у Польщі українка, захищаючись, вбила чоловіка, і суд її виправдав

Усі пасажири, стан здоров’я яких буде задовольняти ці вимоги, планують покинути судно до кінця п’ятниці.

Однак ті пасажири, які перебували в одній каюті з інфікованими людьми, повинні будуть продовжувати залишатися на борту судна. Їм доведеться провести в карантині ще один 14-денний термін.

Круїзний лайнер Diamond Princess прибув в японський порт Йокогама на початку цього місяця. На його борту перебувало 3700 пасажирів та членів екіпажу. Згідно з даними на вівторок, понад 500 пасажирів і членів екіпажу на борту судна виявилися зараженими новим коронавірусом.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: